moyen le plus simple de faire Appétissant Galette des rois healthy
Galette des rois healthy. The Galette des Rois is one of my favorite French traditions, not to mention pastries, and this easy recipe uses store bought puff pastry to create this delicious treat. Galette des Rois is eaten. on Twelfth Night, to celebrate the arrival of the Three Magi to visit the infant Jesus with gifts, and French kids getting theirs. The Galette des Rois is a French cake, traditionally made and served on the Epiphany.
Stir in the almonds, then the egg, rum and vanilla. Beat until smooth with a fork. Vegan Galette des rois recipe it is also called a King's cake or King's galette in English. Vous pouvez cuisiner Galette des rois healthy utilisant 5 Ingrédients et 8 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Galette des rois healthy
- Préparer 2 of feuilles filo.
- C'est 2 of œufs.
- C'est 50 g of poudre d’amande.
- Préparer 80 g of compote de pommes sans sucre.
- Vous avez besoin 3 cc of sucre en poudre.
In France in the first week of January we celebrate the Epihany with this Galette des Rois / Kind's cake with a "frangipane" /almond filling. It is to celebrate the venue of the three Wise Kings after the birth of Jesus bringing in gifts. A galette des rois is made of an irresistibly creamy almond filling sandwiched between two flaky, buttery layers of puff pastry. The ingredients for almond cream all go into a food processor to blend, and then the paste is spread onto store-bought puff pastry, making this impressive cake simple to put together.
Galette des rois healthy instructions de recette
- Préchauffer le four à 200 C.
- Découper les 2 feuilles filo en 2 et les replier en 2 pour les placer dans des mini moules à tarte en fronçant les côtés..
- Séparer le blanc et le jaune d’un œuf et réserver le jaune..
- Dans un saladier battre l’œuf et le blanc avec le sucre, la poudre d’amande et la compote..
- Diviser la préparation en 3 et garnir chaque moule..
- Découper un cercle de la taille de votre moule dans la pâte filo pour recouvrir la préparation..
- Diluer le jaune d’œuf avec un peu d’eau et badigeonner au pinceau le dessus de la galette..
- Enfourner pour 15 à 20 mn..
The galette des rois, celebrating Epiphany, the day the Three Kings (les rois) visited the infant Jesus, is baked throughout January in France. Composed of two circles of puff pastry sandwiching a frangipani filling, each comes with a crown and always has a trinket, called a fève, or bean, baked into it. It's an invitation to gather, as much party game as pastry - if your slice has the. Press the bean or feve down into the filling. Place the second sheet of pastry on top.
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